fbpx
Skip to content
The Unslain Official Website

Introducing: Behind The Song

Friends,

Altijd al willen weten hoe onze nummers tot stand komen? Hoe ons creatieve proces gaat? Hoe bepaalde nummers/riffs/partijen in elkaar zitten?

DIT IS JE KANS

Wij lanceren onze nieuwe mini-serie genaamd Behind The Song waarin je een inzicht krijgt in ons creatieve proces van de nummers van ons aankomende tweede album. Onze eerste single ‘Unslain’ is al af en is 1 juni overal te luisteren. Daarom zal vrijdag 22 mei de EERSTE BEHIND THE SONG online gaan over onze single ‘Unslain’

Zorg dat je de eerste bent die hem kijkt en STAY TUNED!

INTRODUCING: BEHIND THE SONG

INTRODUCING: BEHIND THE SONG Friends, Altijd al willen weten hoe onze nummers tot stand komen? Hoe ons creatieve proces gaat? Hoe bepaalde nummers/riffs/partijen in elkaar zitten?DIT IS JE KANSWij lanceren onze nieuwe mini-serie genaamd Behind The Song waarin je een inzicht krijgt in ons creatieve proces van de nummers van ons aankomende tweede album. Onze eerste single 'Unslain' is al af en is 1 juni overal te luisteren. Daarom zal vrijdag 22 mei de EERSTE BEHIND THE SONG online gaan over onze single 'Unslain'Zorg dat je de eerste bent die hem kijkt en STAY TUNED!

Geplaatst door The Unslain op Dinsdag 19 mei 2020
TheUnslain Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *