fbpx
Skip to content
The Unslain Official Website

1000 Streams Challenge

Friends,

Zoals jullie weten komt onze gloednieuwe single ‘Unslain’ uit op 1 juni. Wij gaan de challenge aan…..van 1000 STREAMS op de releasedag. Wij zijn 100% overtuigd van de single en 100% overtuigd van JULLIE!

WIJ ROEPEN DUS IEDEREEN OP OM DE SINGLE 1 JUNI ZOVEEL MOGELIJK TE DRAAIEN EN ZOVEEL MOGELIJK TE DELEN!

De single komt om 1 juni 00:30 online op Spotify, wij zullen dan gelijk een deelbare link posten op Facebook en Instagram. Friends, mochten we de 1000 streams halen, verloten wij een Unslain pakket onder de mensen die het gedeeld hebben!

MIS JE KANS DUS NIET EN HELP ONS AAN 1000 STREAMS

LET’S GO!

TheUnslain Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *